Meghan și Harry s-au sărut în fața publicului la un eveniment caritabil

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 27 iulie 2018, 13:22
Meghan Markle l-a sărutat pe prințul Harry în fața publicului prezent la ceremonia de înmânare a trofeului Sentebale Polo Cup. Momentul surprins de jurnaliștii prezenți la eveniment a devenit viral pe internet.

După meciul de polo din cadrul evenimentului caritabil de la Windsor, prin care s-au strâns fonduri pentru copiii din Africa, Meghan Markle s-a întâlnit cu campionii și a înmânat un trofeu căpitanului echipei Sentebale St Regis și totodată prietenul prințului Harry, Nacho Figueras.

meghan, harry si nacho figueras

Apoi, ducesa de Sussex s-a întors către soțul ei și l-a sărutat rapid, în semn de apreciere pentru cele două goluri marcate în timpul meciului, înainte de a continua să-i felicite și pe ceilalți jucători, conform Harpers Bazaar.

meghan si harry sarut in public

Momentul a fost considerat de internauți înduioșător și romantic, mai ales că astfel de gesturi în văzul tuturor sunt o raritate în familia regală. Meghan și Harry însă, se abat adesea de la protoculul regal și își arată afecțiunea în public. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară sărutându-se atunci când au ieșit din Capela St. George, în ziua nunții lor

Ducesa a impresionat și criticii de modă prin ținuta pe care a portat-o la acest eveniment unde l-a însoțit pe prințul Harry, demonstrând încă o dată faptul că este foarte stilată. Meghan a ales o rochie Carolina Herrera, la care a asortat pantofi nude, Aquazzura.

meghan markle sentabale polo

Citește și: 

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit, după două luni de relație

Cristiano Ronaldo, condamnat la doi ani de închisoare. Ce delict a comis sportivul

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter