Ce a apărut pe rețelele de socializare în ziua în care Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 iunie 2020, 15:08

Pe 29 iunie 2020, Costin Mărculescu ar fi împlinit vârsta de 51 de ani, dar, din păcate, apropiații nu au mai putut să-i ureze “La mulți ani” așa cum făceau an de an. Actorul a decedat în urmă cu câteva săptămâni din cauza unui infarct.

Cristina Canela, una dintre fostele iubite ale lui Mărculescu a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își exrimă regretul pentru faptul că îndrăgitul actor nu se mai află printre noi.

Citeşte şi: Cum a reacționat femeia cu care Costin Mărculescu avea un băiat, când a aflat de moartea actorului

„Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta! Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!”, a scris fosta iubită a lui Mărculescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cauza morții lui Costin Mărculescu

„Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor! Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”, a încheiat Cristina Canela.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său, după ce vecini au alertat poliția. Trupul actorului a fost găsit de o echipă de descarcerare în cada apartamentului său și se pare că era în stare de putrefacție.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter