Mesajul dureros transmis de Ștefan Bănică după ce a aflat de moartea fostei sale iubite, Cristina Țopescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 ianuarie 2020, 16:41
Ștefan Bănică a transmis un mesaj dureros după ce a aflat că fosta sa mare iubire, Cristina Țopescu, a murit. Artistul și prezentatoarea de televiziune au trăit o pasională poveste de iubire la începutul anilor '90.

Ștefan Bănică și Cristina Țopescu s-au despărțit ca urmare a neînțelegerilor constante, dar și a faptului că la vreme respectivă artistul era imatur sentimental și agresiv, așa cum povestea Cristina Țopescu într-un interviu mai vechi.

Ștefan Bănică, la aflarea veștii tragice că cea care l-a iubit enorm, Cristina Țopescu, nu mai este, a scris un mesaj trist pe pagina sa de socializare prin care-și exprimă regretul și durerea resimțite în urma morții sale. Alături, artistul a postat o fotografie din tinerețe cu Cristina Țopescu: „Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu.” – a scris Ștefan Bănică pe contul său de Facebook.

Vezi imagini cu Ștefan Bănică și Cristina Țopescu, din vremea când formau un cuplu, în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter