Mesajul lui Codin Maticiuc pentru fetița nou-născută: „Ziua în care mi-am găsit sufletul pereche” 

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 08 aprilie 2019, 12:27
Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima oară în urmă cu trei zile. Actorul este în culmea fericirii și își joacă cu foarte multă emoție cel mai important și așteptat rol din viața sa.

Codin Maticiuc, în vârstă de 38 de ani, a scris un mesaj înduioșător pe conturile de socializare în care a descris ziua în care fetița sa, pe nume Smaranda, a venit pe lume: „Ziua aceea… Cum ar fi să știi exact ziua? Ziua când nu va mai fi la fel. Ziua când viața ta se va schimba complet. Este aproape la fel cu a-ți cunoaște ziua morții. Ce faci înaintea acelei zile? Trăiesti viața normal încercând să nu te gândești? Faci lucruri extraordinare tocmai pentru că nu poți să nu te gândești? Stai doar înconjurat de cei dragi sau alegi mai degrabă solitudinea? Cum ar fi să știi exact ziua când o vei întâlni? Ziua „aceea” în care întâlnești persoană „aceea”. Dragostea supremă perfect împărtăsită și nealterabilă de timp? Te pregătesti într-un fel? Te îmbraci într-un fel? Sau dimpotrivă, rămâi așa cum ești tu căci o iubire ideală nu caută schimbarea din tine, ci opusul. Pe bune, cum ar fi să știi exact ziua? Ziua când el sau ea va intra în viața ta și va rămane în fiecare fibră din tine până când moartea vă va despărti. Ce ai face noaptea dinaintea acelei zile? Ai reuși să închizi măcar ochii? 

Codin Maticiuc si fetita sa

Ziua în care o întâlnești și nu vă mai părăsiti nicio clipă, nici măcar când o faceți. În care înveți să iubești până și greșelile ei și ea pe ale tale. Nimeni nu e pregătit. E împotriva firii omului să poată să ducă asta. Zilele dinaintea acelei zile sunt orele petrecute în avion. Nu ți-e neapărat frică, ba chiar te bucuri că ajungi la destinație repede și din punct de vedere statistic cu bine, dar nu ești confortabil. Există o panică generată de imponderabilitatea complet nenaturală. Pentru mine „ziua aceea” a fost 04.04. Ziua când a venit pe lume fiica mea Smaranda. Ziua când mi-am găsit sufletul pereche și dragostea pe care nu mi-o poate lua nimeni niciodată. Tot ce a fost înainte a fost un chin”, – a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter