Mesajul Prințului William în lupta cu Covid-19

De Unica.ro, pe
Prințul William a transmis un mesaj video, pe pagina de Instagram Kensington Palace, în care vorbește despre coronavirus și lupta împotriva acestui virus care pare să paralizeze întreaga lume.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Oricând și oriunde adversitatea va lovi, oamenii din Regatul Unit au o abilitate unică de a reuși împreună. Felul în care comunitățile locale îi susțin pe cei afectați scoate în evidență ceea ce este mai bun din valorile și natura noastră umană. Dorința publicului de a ajuta în urma tragediei trebuie să fie canalizată în cel mai bun mod posibil – de aceea înființarea Trustului Național pentru Urgențe a fost atât de important”, a afirmat ducele de Cambridge.

Acest trust a lansat un apel pentru strângerea de fonduri pentru a ajuta organizațiile locale să-i susțină pe cei care au o perioadă mai dificilă ca rezultat al apariției #coronavirus”, a mai spus Prințul William.

În Marea Britanie numărul de persoane infectate cu #coronavirus depășește 2.600, iar numărul deceselor a ajuns la 104.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!