Mesajul transmis de Ducii de Sussex cu ocazia zilei de naștere a Prințului George

De Oana Savin, pe
Meghan Markle și Prințul Harry i-au transmis un mesaj drăguț Prințului George, care luni a împlinit vârsta de 6 ani.

În timp ce micul prinț se află la proprietatea Anmer Hall din Norfolk, unde își serbează ziua de naștere alături de părinții săi și de frații săi, Charlotte și Louis, ducii de Sussex i-au transmis un mesaj pe contul oficial de Instagram.

„La mulți ani! Îți dorim să ai o zi specială și îți trimitem multă iubire”, este mesajul lui Harry și Meghan.

Mesajul transmis de Ducii de Sussex cu ocazia zilei de naștere a Prințului George

A devenit o obișnuință ca ducii de Sussex să posteze comentarii drăguțe la fotografiile în care apar nepoții lor, dar de această dată, ei au ales să nu îi spună lui George pe nume. Iar acest lucru se întâmplă din cauza unor controverse apărute în luna mai, când au ales să nu folosească tilul regal al Prințesei Charlotte atunci când aceasta a împlinit 4 ani.

La mulți ani, Charlotte! Îți trimitem multă iubire, H și M”, este mesajul lui Harry și Meghan de ziua de naștere a fiicei ducilor de Cambridge.

În timp ce majoritatea oamenilor au iubit acest mesaj, alții s-au arătat deranjați de faptul că nu au numit-o „prințesă” pe Charlotte.

Chiar și pe contul Kensington Palace este numită Prințesa Charlotte. Meghan este lipsită de respect”, a scris atunci o persoană.

Chiar dacă sunt rude, trebuie să o numească Prințesă dacă și alte membri ai Familiei Regale o fac. Nu are nicio legătură faptul că sunt rude, este vorba de respect”, a comentat o altă persoană.

De ce o numesc prințesă? Pentru că este o formă de respect! Chiar și pe contul Reginei este numită prințesă”, a scris un alt internaut.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter