Michelle Obama, mesaj emoționant de Ziua Mamei

De Oana Savin, pe
Mamele din mai multe țări ale lumii au sărbătorit, duminică, 5 mai, Ziua Mamei. Cu această ocazie, fosta doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a postat pe Instagram un mesaj dedicat mamei sale.

„Crescând, de fiecare dată când veneam de la școală cu o poveste de împărtășit, mama era acolo cu o gustare și pregătită să asculte tot ce aveam de spus. Când am venit acasă cu o poveste despre dezastruoasa mea clasă, a pornit spre școală să afle ce se întâmplă. Când am crescut, inclusiv în anii mei de Primă Doamnă, a fost mereu alături de mine ca o lumină care m-a ghidat pe orice cărare încețoșată am pășit. Întotdeauna a ascultat mai mult decât a vorbit, a observat mai mult decât a demonstrat. Și făcând asta, mi-a permis să gândesc pentru mine și să îmi dezvolt propria voce”, a scris Michelle Obama pe rețeaua de socializare.

De la o vârstă fragedă a văzut că am o flacără în interior și niciodată nu a temperat-o. S-a asigurat că o păstrez aprinsă. Mamă, îți mulțumesc pentru că ai menținut flacăra vie și pentru exemplul de mamă și bunică pentru fetele noastre. Nu am fi niciodată cine suntem astăzi fără tine. La mulți ani de Ziua Mamei, Mamă. Te iubesc”, a mai scris fosta Primă Doamnă a Americii.

Alături de acest mesaj, Michelle a postat o fotografie în care apare alături de mama sa și de cele două fiice pe care le are cu Barack Obama.

 

View this post on Instagram

 

Growing up, every time I’d come home from school with a story to share, my mother was there with a snack and a listening ear to hear about what was on my mind. When I came home with a tale about my disastrous second-grade classroom, she marched into the school to figure out what was going on. And as I grew older, including up through my years as First Lady, she was always there for me as a guiding light through whatever fog was clouding my path. She’s always listened more than she lectured; observed more than she demonstrated. In doing so, she allowed me to think for myself and develop my own voice. From an early age, she saw that I had a flame inside me, and she never tempered it. She made sure that I could keep it lit. Mom, thank you for kindling that fire within me, and for your example as a mother and a grandmother to our girls. We would never be who we are today without you. #HappyMothersDay, Mom. Love you. ❤️

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Ziua Mamei se sărbătorește anual în prima duminică a lunii mai.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter