Michelle Obama, mesaj pentru Beyonce: „Mândră de fata mea”

De Oana Savin, pe
Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a transmis un mesaj lui Beyonce, după lansarea documentarului „Homecoming”.

În cadrul unei înregistrări video postată pe Instagram, Michelle îi spune artistei că este mândră de ea și i-a mulțumit că „întotdeauna își trăiește adevărul”.

Atât de mândră de fata mea! Regina a făcut-o din nou. Beyonce, mulțumesc pentru că întotdeauna îți trăiești adevărul”, a scris Obama alături de înregistrare.

Bună regino! Fato, ai făcut-o din nou! În mod constant ridici standardele pentru noi toți și o faci impecabil. Aș spune că sunt surprinsă, dar știu cine ești. Am văzut-o de aproape și personal. Fato, mă faci atât de mândră și te iubesc”, începe Michelle Obama mesajul pentru Beyonce.

De asemenea iubesc că noul tău film, „Homecoming”, este informat de conducătorii, gânditorii și poeții negri care au pavat drumul persoanelor ca noi. Iubesc că este o celebrare și în același timp un îndemn la acțiune. Și iubesc că folosești acest film să inspiri următoarea generație a celor care vor face istorie, care vor sparge recorduri și care vor conduce lumea în anii următori”, a continuat fosta primă doamnă a SUA.

Așadar, ție, draga mea prietenă, vreau doar să îți spun: continuă să spui adevărul deoarece tu o poți face într-un fel în care nimeni altcineva nu poate”, a subliniat Obama.

 

View this post on Instagram

 

So proud of my girl! The Queen has done it again. @Beyonce, thank you for always living your truth. #BeyonceHomecoming

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Filmat timp de opt luni, „Homecoming” o urmează pe Beyonce în timp ce se întoarce pe scenă după nașterea gemenilor ei și se concentrează pe crearea spectacolului său revoluționar, care a presupus patru luni de repetiții cu formația, urmate de patru luni de repetiții de dans cu peste 150 de muzicieni, dansatori și alte activități creative – toate fiind selectate de artistă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter