Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 12:14

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani pe 3 august 2021. Anul trecut, vedeta a găzduit show-ul Ferma, de la Pro TV, unde l-a avut drept coleg pe Cristian Bozgan, iar în prezent filmează cel de-al doilea sezon al emisiunii Masked Singer România.

Mihaela va fi unul dintre detectivii show-ului, alături de artiștii Horia Brenciu (48 de ani) și Inna (34 de ani) și de actorul Alex Bogdan (35 de ani). Sezonul 2 va fi prezentat de Pavel Bartoș (46 de ani).

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a apelat la mai multe intervenții de ordin estetic, însă întotdeauna a vorbit deschis despre ele. Prezentatoarea TV are implanturi mamare, a suferit o rinoplastie, și-a făcut microlifting chirurgical și injecții cu botox în ten și buze.

„Le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare. Cui m-a întrebat, i-am explicat. (…) Eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef”, spunea în iulie 2021, pentru Click!.

Fotografii cu Mihaela Rădulescu de la începutul carierei în televiziune găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Mihaela Rădulescu și-a făcut debutul pe micul ecran în anul 1994, la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit Nocturna pe 16 mm, fiind urmată de Weekend abc, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică.

Următorul job l-a avut la Antena 1, unde timp de șapte ani a realizat și a prezentat emisiunea Duminica în familie. Mihaela Rădulescu a fost primul jurnalist român care a transmis în direct de la decernarea Premiilor Oscar, în anul 1998.

A realizat interviuri cu multe personalități din România, dar și cu personalități internaționale. Printre acestea s-au numărat trei laureați ai premiului Nobel, fiica scriitorului Eugen Ionescu (n. 1909 – d. 1994), Marie-France Ionesco; fostul prim ministru al Israelului, Benjamin Netanyahu; artiștii Phil Collins și Julio Iglesias; actrița Catherine Deneuve; actorii Harvey Keitel, Robert de Niro și Johnny Depp; regizorul Quentin Tarantino, etc.

Citește și:

Mihaela Rădulescu s-a vaccinat anti-COVID-19 la Monaco

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu

A jucat în filmele Legături bolnăvicioase (regia Tudor Giurgiu), 15 (regia Sergiu Nicolaescu), Fall down dead (USA) și în piesa de teatru Bed time stories (regia Chris Simion).

Mihaela are un fiu, Ayan Schwartzenberg, care a împlinit 17 ani pe 1 august 2021. Ayan este fiul prezentatoarei TV din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (54 de ani). Fosta pereche s-a căsătorit în anul 2004 și a divorțat 4 ani mai târziu, în 2008.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (53 de ani). Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg.

În prezent, Mihaela formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Mihaela și Felix sunt împreună din anul 2014. La finalul anului 2020, după ce în presă s-a speculat că s-ar fi despărțit, Mihaela a declarat:

„De șase ani, de la prima lună, ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata, era noul iubit.

Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da, e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”.

Foto: Libertatea; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter