Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix și cu fiul ei, Ayan

De Raluca Hagiu, Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 octombrie 2020, 17:18
După ce a filmat „Ferma“ la minus 17 grade anul trecut, am fost curioși să aflăm cu ce provocări a venit noul sezon pentru Mihaela Rădulescu. Desigur, și câteva lucruri indiscrete despre relația cu Felix.

Unde v-au „prins“ restricțiile impuse de pandemie pe tine și pe Felix? Sunteți amândoi foarte activi și călătoriți mult, cum ați resimțit această perioadă?

În două țări diferite, dar cu tehnologia la îndemână, să ne putem vedea și auzi de câte ori am avut chef. A fost oarecum ciudat să nu plec nicăieri o perioadă atât de lungă, nici măcar pe poarta casei.

Unde ați fost plecați împreună ultima dată?

În februarie, în America, exact la începutul pandemiei.

„Știu că pare bizar, dar în afară de fiul meu nu mai aștept pe nimeni să mă facă fericită, ci mă fac singură.“

Ce ați (mai) învățat unul despre celălalt în pandemie? V-a adus și lucruri bune izolarea?

Că nu ne place la distanță. Lucruri bune? Am avut timp să fac curat în dulapuri.

Care este ultimul lucru pe care Felix ți l-a reparat în casă?

Practic, tot. Pentru că este foarte priceput la reparat, iar eu, foarte pricepută la stricat.

Cum a fost când ai făcut primul backflip cu elicopterul, cu Felix pilot?

Norocul meu e că îmi plac toate trăirile la maximum și experiența asta a fost chiar una netrăită și consumată pe măsură. Am repetat-o de câteva ori și tot nu m-am săturat! Este ce mi-a recomandat doctorul!

Sunteți împreună de aproape șase ani, cum a evoluat relația voastră de iubire?

Păi, asta e problema, că nu vrem să evolueze. Vrem să o ținem exact ca la început și nu vrem să umblăm la ea! Știu că așteptările altora sunt de alte culori, dar pe mine viața m-a învățat să pictez cu ce-mi place.

Cât timp ați stat departe unul de celălalt cel mai mult?

Cât o pandemie, 5 luni.

Care este secretul libertății voastre în doi?

Nebăgarea în seamă a părerilor celorlalți despre cum să ne trăim noi viața. La mine este literă de lege.

Trăiești cu un risk manager… care este cel mai mare risc pe care ți l-ai asumat vreodată?

Relația cu Felix! Pentru că este un om care-și poate pierde viața în orice zi, într-o banală zi de muncă a lui care înseamnă doar sport extrem și lucruri periculoase, cum puțini oameni pe planetă practică. Așa că nu-i un risc să te îndrăgostești de așa un om care poate să-ți dispară din radarul vieții în orice zi?!

Cine și ce te face fericită?

Știu că pare bizar, dar în afară de fiul meu nu mai aștept pe nimeni să mă facă fericită, ci mă fac singură ! Iar tot ce apare din afară, fie că este de la bărbatul meu sau de la întâmplări de viață, sunt bonusuri pe care le iubesc. Dar am învățat că cea mai interesantă fericire este cea pe care ți-o faci cu mâna ta.

Pentru ce crezi că ești iubită?

Sunt iubită?! Iarăși nu bag mâna în foc că în afară de cei foarte dragi mie, familia mea și prietenii mei, altcineva mă iubește cu adevărat. Probabil că unii mă admiră, unii mă plac, unii mă urmăresc doar pentru că sunt curioși, dar iubirea nu este o treabă pe care să o arunci peste oameni cu care nu ai nicio legătură. Cei care mă iubesc mă iubesc pentru că mă cunosc cu adevărat.

Care sunt provocările rolului de mamă de adolescent?

Cred că depinde foarte tare de cum îl educi pe adolescent și cum îl crești de mic. Cu iubire și inteligență, cu grija de a-l înțelege și de a-l cunoaște pe copilul tău exact așa cum e, nu cum îți dorești să fie, ajungi să te bucuri și de vârsta adolescenței, ca de orice altă vârstă de până atunci.
Așa cum este și în cazul meu, nu am un copil-problemă, am un copil minunat, care pare să știe exact ce vrea și care mă face mândră în fiecare zi.

Unde își va continua studiile Ayan?

Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc atât de mult despre copilul meu, în public, pentru că vreau să-i respect viața personală, ceea ce vă doresc și vouă. Cred că, atunci când încep să devină din copii în persoane, chiar și noi, persoanele publice, trebuie să știm limita între a-i expune și a-i proteja.

Dacă ți-ai pune un reminder pe telefon în fiecare zi, pentru ce anume ar fi?

Să răspund la întrebări la interviuri și pe reminder să fie o poză înfricoșătoare a lui Andrei, PR-ul meu.

Cărui om de care te-ai despărțit i-ai mulțumi astăzi?

Tatălui meu. Ne-a despărțit tărâmul dintre viață și moarte, dar am un milion de motive să-i mulțumesc pentru cine sunt astăzi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter