Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

De Unica.ro, pe

Toată lumea își aduce aminte că Andreea Marin și Mircea Radu au prezentau în urmă cu câțiva ani „Telejurnalul” la TVR 1. Dar v-ați întrebat vreodată cum s-au întâlnit cei doi și ce părere au avut unul despre celălalt la prima lor interacțiune?

Aflat în platoul emisiunii „Nu există nu se poate”, luni, 19 octombrie, la TVR 2, la invitația fostei sale colege, Mircea Radu a făcut câteva destăinuiri în premieră.

„Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băieții, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…”.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

Într-o dimineață, vine cineva în redacție și ne spune: „Știți cine este în antecameră la domnul Șoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? „Nu, cine?”. „E fata de la TVR Iași…”

„Cine, Andreea?”, am zis. „M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor.

Citeşte şi: Andreea Marin a spus adevărul despre operațiile estetice: are sau nu?

M-am întors în redacție și le-am spus băieților: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Așa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în emisiunea de la TVR 2.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter