EXCLUSIV! Mirela Oprișor a recunoscut: a fost hărțuită sexual de un coleg! Despre cine este vorba

De Bianca Prangate, pe

Hărțuirea sexuală este o problemă care bântuie industria filmului și teatrului de mulți ani. Ea stă la baza mișcării #metoo din afară – însă din păcate, există suficiente povești #metoo și în România.

Una dintre ele îi aparține actriței Mirela Oprișor. Mirela a fost actriță la Teatrul de Comedie timp de treisprezece ani, iar de trei ani este actriță independentă. Dacă nu o știi de la teatru, probabil ai văzut-o în serialul „Las Fierbinți”, unde o joacă pe Aspirina, sau din filmul „Marți, după Crăciun”, unde rolul interpretat i-a adus premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în 2011.

Mirela Oprișor ne-a oferit un interviu în exclusivitate pentru numărul de august al revistei Unica, în care nu s-a sfiit să fie deschisă, vulnerabilă și umană. Întrebată fiind dacă a experimentat o poveste care s-ar putea încadra în seria #metoo, Mirela a răspuns:

„Doar o singură dată, pe pielea mea, cu mulți ani în urmă. Am pățit un accident de genul ăsta – nu dau nume, probabil o să dau când o să fiu bătrână, iar acel bărbat mort de mult. E adevărat că românul e mai misogin – asta este cu totul o altă poveste.”

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter