EXCLUSIV! Cum era Mirela Oprișor să își rateze cariera de actriță după facultate

De Bianca Prangate, pe

Mirela Oprișor ne-a cucerit cu rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului din seriale, filme și de pe scenele teatrelor. La începutul carierei însă, nu i-a fost deloc ușor.

În perioada în care a terminat facultatea, i-a fost foarte dificil să găsească roluri. „Pot spune că eu când am terminat facultatea lucrurile nu erau foarte roz, posturile erau blocate”, a zis ea. „Au fost ani în care am stat. Nu angajau studenți tineri actori, nu erau atâtea teatre independente”.

Ba mai mult, au fost multe momente în care s-a gândit să facă altceva, după cum chiar ea a povestit: „Da, de multe ori, că nu mai ieșeam la mal. Probabil mă angajam la o firmă de publicitate sau ceva, încercam în zona asta, pentru că nu mai aveam efectiv din ce să trăiesc”.

Ulterior, s-a angajat la Teatrul de Comedie, unde a jucat în piese de teatru timp de treisprezece ani. De trei ani încoace, a decis să fie actriță independentă. Pandemia i-a pus o pauză forțată carierei, însă în luna august Mirela se pregătește să revină în lumea teatrului. Pe 11 și 12 august, o vei putea urmări în spectacolele „Pe o pânză de păianjen” și „All Inclusive”, care se vpr juca în Grădina de Vară din parcul Herăstrău, din București.

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter