EXCLUSIV! Cum era Mirela Oprișor să își rateze cariera de actriță după facultate

De Bianca Prangate, pe

Mirela Oprișor ne-a cucerit cu rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului din seriale, filme și de pe scenele teatrelor. La începutul carierei însă, nu i-a fost deloc ușor.

În perioada în care a terminat facultatea, i-a fost foarte dificil să găsească roluri. „Pot spune că eu când am terminat facultatea lucrurile nu erau foarte roz, posturile erau blocate”, a zis ea. „Au fost ani în care am stat. Nu angajau studenți tineri actori, nu erau atâtea teatre independente”.

Ba mai mult, au fost multe momente în care s-a gândit să facă altceva, după cum chiar ea a povestit: „Da, de multe ori, că nu mai ieșeam la mal. Probabil mă angajam la o firmă de publicitate sau ceva, încercam în zona asta, pentru că nu mai aveam efectiv din ce să trăiesc”.

EXCLUSIV! Cum era Mirela Oprișor să își rateze cariera de actriță după facultate

Ulterior, s-a angajat la Teatrul de Comedie, unde a jucat în piese de teatru timp de treisprezece ani. De trei ani încoace, a decis să fie actriță independentă. Pandemia i-a pus o pauză forțată carierei, însă în luna august Mirela se pregătește să revină în lumea teatrului. Pe 11 și 12 august, o vei putea urmări în spectacolele „Pe o pânză de păianjen” și „All Inclusive”, care se vpr juca în Grădina de Vară din parcul Herăstrău, din București.

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!