Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în mare secret

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 ianuarie 2020, 15:43
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în mare secret, în America, acolo unde locuiește de aproximativ 10 ani de zile. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a ales să țină totul departe de ochii publicului, iar cel care a dat-o de gol a fost chiar tatăl vedetei.

Monica Gabor și Mr. Pink, pe numele real Poe Qui Ying Wangsuo, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime. Fosta doamnă Columbeanu a devenit soția miliardarului chinez, pe care, de altfel, îl și susține în afaceri. Pe conturile de socializare nu au apărut fotografii de la nuntă, însă de mai multă vreme Monica Gabor este extrem de discretă cu postările din mediul online. Tatăl său, Emil Gabor, a fost cel care a confirmat căsătoria fiicei sale: „Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge, că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, – a declarat Emil Gabor pentru Ciao.

Întrebat dacă sunt adevărate zvonurile privind sarcina Monicăi Gabor, tatăl său, Emil Gabor, ei a spus: “Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii”.

Monica Gabor are o fetiță din mariajul cu Irinel Columbeanu, pe Irina, în timp ce Mr. Pink are un băiat dintr-o relație anterioară, pe nume Antony, care locuiește în California alături de tatăl său.

Vezi imagini cu Monica Gabor și Mr. Pink în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter