Monica Pop, noi dezvăluiri șocante despre Cristina Țopescu: “Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta“

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 ianuarie 2020, 17:00
Monica Pop a făcut noi dezvăluiri șocante în cazul morții regretatei Cristina Țopescu. Medicul susține de această dată că nu neapărat s-ar fi aflat într-o depresie, ci că prezentatoarea de televiziune obișnuia deseori să se retragă departe de lume.

Monica Pop a vorbit despre Cristina Țopescu și a susținut că nu avea probleme de sănătate grave și nici motive să se afle în depresie și că deseori obișnuia să nu răspundă la telefon perioade lungi de timp: “Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: «De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?». Sigur că oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era. Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua.”, – a declarat Monica Pop pentru Antena 3, conform cancan.ro.

“Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute. Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, – a mai dezvăluit Monica Pop.

Cristina Țopescu urmează să fie incinerată astăzi la Crematoriul Uman Vitan Bârzești. Ceremonia de incinerare va începe la ora 13:00.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter