Neti Sandu, în vacanță la mare. Cum s-a fotografiat vedeta

Ultimul update Vineri, 23 iulie 2021, 17:33

Neti Sandu (62 de ani) se află de câteva zile în vacanță, pe litoralul românesc. Îndrăgită cititoare în stele se bucură de soare și se relaxează în stațiunea Mamaia împreună cu nepoata sa, Alice Kapelovies.

Neti Sandu nu dezvăluie în public foarte des detalii din timpul său liber, dar, de data aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii de la mare. Din poze se poate vedea că pe deasupra costumului de baie, vedeta poartă orchii vaporoase, multicolore, perfect asorate cu zilele frumoase de vară.

Așa cum era de așteptat, fanii celebrei prezentatoare a rubricii horoscopului au reacționat imediat la vederea fotografiilor din vacanță, lăsând fel de fel de mesaje frumoase în dreptul pozelor postate de Neti.

„Asortare maximă! În culori și în spirit cu vacanța!”, „Concediu minunat!”, „Îmi lipsește horoscopul prezentat de tine, Neti Sandu!”, „O vacanță minunată ca tine Neti. Să ai parte de mult soare, să te bucuri de tot ce-i frumos!”, „Superbă ca întotdeauna! Vacanță frumoasă, Neti”, „Te așteptăm in diminețile la ProTv” – sunt câteva dintre mesajele transmise de fani prezentatoarei de la Pro TV.

Citeşte  și: EXCLUSIV Alina Vîlcu, arhitect „Visuri la cheie”: Cum să ne reamenajăm singuri locuința cu un buget minim

Citeşte şi: Ce mănâncă Gina Pistol în perioada alăptării pentru a nu se îngrășa

Citeşte şi: Andreea Marin, trei rețete de preparate dietetice delicioase

Citeşte şi: EXCLUSIV Neti Sandu, testul de sinceritate absolută. Ce nu știe nimeni despre celebra cititoare în stele

Vezi cum s-a fotografiat Neti Sandu la mare în galeria foto de mai sus. 

Neti Sandu și trucurile sale de întreținere

În urmă cu câteva luni, Neti Sandu a dezvăluit în exclusivitate pentru Unica trucurile sale pentru menținerea într-o formă excelentă. Vedeta Pro TV spunea atunci că nu este adepta intervențiilor estetice și că, în cazul ei, funcționează metodele clasice de înfrumusețare și întreținere.

„Am grijă la modul în care mă hrănesc și încerc să mănânc cât mai puține dulciuri. Și încerc fel de fel de lucuri pe care le pot face cu mâna mea. Nu sunt adepta injecțiilor sau a altor intervenții de acest gen. Îmi fac singură cremele și soluțiile pentru întreținerea pielii și îmi fac masaj. Nu fac gimnastică sau vreun alt sport”, ne-a spus Neti Sandu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter