Nicolae Botgros, bolnav de COVID-19, după ce a ieșit de la Terapie Intensivă: „Am urlat ca un câine săptămânile astea!”

De Unica.ro, pe
Nicolae Botgros a trecut prin momente cumplite după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. În urma complicațiilor apărute, maestrul a stat câteva săptămâni la secția Terapie Intensivă, dar, din fericire, a reușit să depășească cu bine momentele de cumpănă. 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară „Lăutarii” din Republica Moldova, a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna octombrie. Din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu noul coronavirus, artistul a fost transferat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Chişinău.

Citește și: Epidemiolog român: Dacă 90% din oameni ar purta mască, am bloca transmiterea de COVID-19

După câteva săptămâni, starea lui s-a îmbunătățit și medicii au putut să-l mute într-un salon. Experiența a fost una cumplită, după cum a mărturisit maestrul Nicolae Botgros.

„Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!…”, i-a dezvăluit Nicolae Botgros jurnalistei Rodica Ciorănică.

Citește și: Fostul fotbalist Dănuț Lupu, intubat la ATI cu COVID-19

Nicolae Botgros, în vârstă de 67 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentați artiști de muzică populară, un maestru al viorii. Acesta conduce de peste 30 de ani Orchestra Populară „Lăutarii”. Aceasta a fost fondată în 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!