Nicolae Botgros, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea artistului

De Unica.ro, pe
Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii" din Republica Moldova, a fost diagnosticat cu COVID-19 și se află internat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău.

Mai mulţi artişti din Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii” din Republica Moldova ar fi fost testați pozitiv pentru COVID-19. Printre aceștia se află și maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei. Starea lui ar fi acum una stabilă, dar gravă, din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu noul coronavirus.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

„Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei”, a declarat Corneliu Botgros, fiul artistului, potrivit news.ro.

Citește și: Cătălin Bordea și soția sa, infectați cu noul coronavirus

Nicolae Botgros, în vârstă de 65 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentați artiști de muzică populară, un maestru al viorii. Acesta conduce de peste 30 de ani Orchestra Populară „Lăutarii”. Aceasta a fost fondată în 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter