Nicolas Cage renunță la actorie. Care este motivul deciziei sale

De Mădălina Manole, pe
Nicolas Cage se pregătește să renunțe la actorie. Celebrul actor american a declarat că are alte planuri de viitor, însă rămâne tot în sfera cinematografiei.

Nicolas Cage, în vârstă de 54 de ani, aflat în Puerto Rico pentru a-și prezenta cel mai recent film al său, „Primal”, de Nick Powell, își dorește să pună punct carierei sale în calitate de actor, iar motivele sunt total neașteptate. Pe lângă faptul că își dorește să se ocupe de regie și producție de film, acesta având deja o companie de profil, Saturn Films, protagonistul din „Ghost Rider” a recunoscut că actoria îi dăunează: „Regia este ceva ce vizez să fac, pentru că acum sunt în principal artist de film. Voi mai face asta trei sau patru ani şi apoi vreau să mă concentrez mai mult pe regie.” – a declarat Nicolas Cage. De asemenea, acesta a mărturisit cu sinceritate că atunci când nu joacă într-un film are tendințe de autodistrugere: Îmi place disciplina muncii, rutina. Aceasta poate face diferența dintre o sticlă de vin și două.” – a conchis actorul.

Nicolas Cage a fost căsătorit de trei ori, prima oară cu actrița Patricia Arquette, apoi cu Lisa Marye Presley, fiica legendarului Elvis Presley, iar din 2004 este soțul actriței Alice Kim. Nicolas Cage are doi băieți, pe Kal-El, în vârstă de 12 ani, și pe Weston, 27 de ani, căsătorit cu o româncă, scenarista Danielle Cage.

Citește și – Cum arată sora mai mică a lui Britney Spears. A devenit mamă pentru a doua oară

Citește și Fiul lui Alain Delon a fost drogat de mama sa

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter