Nicole Cherry se căsătorește? Indiciul care a dat-o de gol

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 mai 2020, 13:55
Nicole Cherry se pare că se pregătește să pășească spre altar. Artista a postat o imagine foarte suefstivă care le-a dat fanilor de gândit.

Nicole Cherry are o relație de doi ani cu Florin Popa, bărbatul care a făcut-o să iubească din nou și să uite dezamăgirea relației anterioare în care fostul iubit a înșelat-o. Cei doi se înțeleg foarte bine și toate drumurile par să ducă… la altar, cel puțin așa s-ar interpreta postarea artistei în care apar două cutii de verighete.

Fanii nu au rezistat curiozității și au întrebat-o dacă se căsătorește, dar artista nu a oferit mai multe detalii, preferând să lase totul învăluit în mister.

Citește și Cristina Ich, criticată dur de un blogger: „Începi să crezi că ai citit cărțile alea. Asta deși tu scrii ca o analfabetă”

Nicole Cherry și iubitul său, care este cu 8 ani mai mare ca ea, locuiesc deja împreună și se pare că au planuri de căsătorie în viitorul apropiat: „Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor” – a declarat Nicole Cherry de curând, conform click.ro

Citește și Ellie White, atacată de hoți azi-noapte: ”Starea de urgență s-a încheiat într-un mod apoteotic”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter