O sportivă româncă a ajuns vedetă la Hollywood: „Multă lume a crezut că sunt venită din Spania”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 13:42
O româncă a reușit să își vadă visul cu ochii. Timp de mai mulți ani a practicat sport, mai exact sărituri în înălțime, pentru ca mai apoi sa se retragă pentru a merge la Hollywood. Aici, tânăra a devenit o actriță de succes și a apărut în mai multe filme, alături de mari actori.

Elena Ghenoiu a decis să renunțe la sport și să devină actriță în urmă cu opt ani. A părăsit România și a plecat încrezătoare la New York. La început a apărut în mai multe videoclipuri și a dansat alături de artiști celebri precum Enrique Iglesias, Demi Lovato, Sia sau David Guetta. După doi a decis să este timpul să facă un alt pas uriaș în cariera ei: s-a mutat la Hollywood.

„Am fost primită foarte bine. Multă lume a crezut că sunt venită din Spania, din Venezuela”, a declarat Elena pentru AntenaSport.

Citește și: Adela Popescu, schimbare radicală de look. Nici copilul ei nu a recunoscut-o

În cei opt ani petrecuți în Statele Unite ale Americii, tânăra româncă a apărut în peste 20 de filme la Hollywood, iar Billy Crystal şi Jamie Dornan sunt printre partenerii ei de film. Mai mult, Elena Ghenoiu e şi coregrafa filmului The Steed, premiat la Festivalul de Film din San Diego.

„Actriţa mea preferată este Julia Roberts. Am jucat într-un film cu Eric Roberts, fratele ei. Pentru mine a fost incredibil”, a mai spus fosta sportivă.

Elena nu a renunțat de tot la sport. Continuă să facă mult sport, însă nu de performanță, ci pentru a-și menține silueta.

„Din sportul românesc îmi place Simona Halep. Susţin talentul pur. Ştiu foarte bine povestea ei, cât s-a chinuit şi nu s-a lăsat bătută”, a precizat ea.

Citește și: Shakira a spus tot adevărul: de ce refuză să se mărite cu Pique

Și cum atunci când ești la Hollywood și ești înconjurat de vedete de primă clasă, nu se poate să nu existe și momente amuzante. Iar Elena a povestit că a trecut printr-o situație puțin jenantă, împreună cu mama sa, pe care a luat-o cu ea în SUA.

„Eram la un salon de manichiura şi Charlize Theron era acolo, îşi făcea unghiile, iar mama a scos şi ea telefonul şi a încercat să facă o poză. Am înnebunit!”, a povestit actrița.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Elena Ghenoiu.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter