Oana Cuzino, drama care i-a marcat viața. Fostul său soț s-a sinucis după a omorât un om

De Mădălina Manole, pe
Oana Cuzino are în spate un trecut pe care nu multă lume îl știe. Îndrăgita prezentatoare de televiziune, jurnalist și medic primar geriatru, a trecut printr-un moment greu în urmă cu mai mulți ani.

Oana Cuzino, în vârstă de 48 de ani, a fost căsătorită de două ori, primul său soț alegând să se sinucidă după ce a omorât un om din greșeală. Povestea tragică s-a petrecut după ce între cei doi intervenise divorțul.

Oana Cuzino a fost căsătorită cu Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu. Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anilor ’90, fiind colegi de breaslă, ambii jurnaliști la publicații diferite, și s-au căsătorit atunci când Mircea Stănescu a facut pasul spre politică, în calitate de consilier al prim-ministrului.

Mariajul celor doi s-a destrămat rapid și Oana Cuzino s-a căsătorit în 2002 cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern, cu care are o fetita pe nume Naomi, însă de care a divorțat în 2014. În decembrie 2008, aflat la volanul mașinii sale, Mircea Stănescu a lovit mortal un bărbat pe o trecere de pietoni din București și urma să fie audiat pe 12 ianuarie, însă, nesuportându-și vina, într-un moment depresiv și anxios, la nouă zile după accident, pe data de 5 ianuarie 2009, Mircea Stănescu s-a sinucis, împușcându-se în cap în apartamentul său din Capitală. Acesta avea doar 39 de ani atunci când și-a încheiat viața în acest mod tragic.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter