Oana Lis pregătește lansarea unei cărți despre viața sa: „Vreau să scriu despre trauma violului”

De Mădălina Manole, pe
Oana Lis se pregătește să lanseze o carte despre viața sa. Soția lui Viorel Lis este decisă să dezvăluite toate traumele dureroase pe care le-a trăit din copilărie și până astăzi.

Oana Lis a fost invitată în platoul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars și a mărturisit că lucrează la scrierea unei cărți autobiografice: „Am învăţat să mă cunosc mai bine, dar şi pe ceilalţi. Dacă sunt bună cu mine pot fi bună şi cu ceilalţi. De multe ori m-am lăsat folosită de oamenii din familia mea. De multe ori mi-era frică de mine şi aici m-a ajutat psihologia. Vreau să scriu o carte, am întâlniri săptămânale şi cineva mă învaţă cum să scriu o carte. Vreau să scriu despre viaţa mea, despre familia în care am trăit, dar şi despre trauma violului. Vreau să o scriu prin ochii copilului, dar şi prin ochii femeii mature de acum. Mi-a fost foarte greu să trec peste trauma violului”, – a povestit Oana Lis.

Oana Lis a avut curaj în urmă cu mai mult timp să-și deschidă sufletul și să vorbească despre traumele din copilărie și abuzurile la care a fost supusă de tatăl său, iar acum este edcisă să-și facă povestea cunoscută la un nivel mult mai profund.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter