Oana Roman a reușit să slăbească 10 kilograme cu o dietă inventată de ea. Cum arată vedeta acum

De Unica.ro, pe
Oana Roman s-a pus pe slăbit și a reușit să dea jos 10 kilograme în câteva luni. Vedeta nu a apelat la diete faimoase, ci la una inventată chiar de ea. Iar rezultatele sunt spectaculoase.

După mulți ani în care a fost criticată pentru silueta ei, Oana Roman a uimit pe toată lumea cu ultimele sale apariții. Vedeta a dat jos 10 kilograme în câteva luni și arată mai bine ca niciodată.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

În ciuda problemelor medicale care au împiedicat-o să arate așa cum își dorea, ea a găsit două metode prin care a scăpat sănătos de mai multe kilograme în plus: dietă și proceduri de remodelare corporală.

Oana Roman a povestit că urmează o dietă pe care a inventat-o chiar ea: „Țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic”, a spus ea, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Oana Roman a slăbit spectaculos. Vedeta, acuzată că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Pentru că rezultatele obținute au fost spectaculoase, au existat și persoane care au acuzat-o și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. Însă Oana Roman a negat vehement aceste zvonuri.

Intră în GALERIA FOTO să vezi cum arată acum Oana Roman

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter