Oana Roman, provocată de fani să spună adevărul despre relația cu soțul său

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 decembrie 2020, 18:51

Oana Roman este mereu prezentă în mediul online și obișnuiește să țină legătura cu urmăritorii ei prin intermediul rețeleleor sociale și să le împărtășească lucrurile mai bune sau mai rele prin care trece zi de zi. De curând, Oana a făcut un Instastory în care și-a provocat fanii să-i adreseze întrebări incomode. Printre acestea s-au numărat, după cum era de așteptat, și curiozități legate de soțul Oanei, Marius Elisei.

Marius nu este la fel de prezent pe rețelele sociale așa cum este Oana, iar internauții s-au întrebat care este acum stadiul relației dintre ei.

Iată câteva dintre întrebările incomode primite de la internauți și răspunsurile spontane ale Oanei Roman:

Fan: Te-ai despărțit de Marius?

Oana Roman: O, ne-am certat de foarte multe ori. Ne-am despărțit de foarte multe ori și tot de foarte multe ori ne-am și împăcat. Așa e viața noastră, ca un carusel.

Fan: În ce stadiu ești cu soțul tău acum. Nu prea îl văd în Story-urile tale.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Oana Roman: El nu este mare fan rețele sociale și nu apare pentru că nu-i place.

Fan: Unde este Marius acum?

Oana Roman: Acum eu sunt în mașină și o aștept pe Isa să vină de la tenis. Iar el… cred că este acasă și face colete sau este cu treabă. Habar nu am. Ne vedem seara când ne întoarcem fiecare de pe drumuri.

Fan: De ce ai ales de atâtea ori să ierți trădările lui Marius?

Oana Roman: Nu înțeleg ce te face să spui „de atâtea ori”, pentru că nu a existat „de atâtea ori”, iar eu nu consider că a existat vreo trădare din partea lui.

Fan: Există vreo diferență a nivelului de cultură între tine și Marius?

Oana Roman: Da, există o diferență de backround cultural, dar eu nu cred că acest lucru are legătură cu relația noastră, cu iubirea și cu familia.

Citeşte şi: Oana Roman, despre un moment de cumpănă din viața sa: „Era să mor! Am făcut o operație care a durat 9 ore”

Oana Roman anunțat la sfârșitul anului 2019, tot pe rețelele de socializare, că a decis să se separe de Marius Elisei: ” În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră si deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.”

Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fetiță, pe nume Isabela, în vârstă de 6 ani.

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter