Obiceiul bizar pe care Prințul Harry și Prințul William l-au moștenit de la tatăl lor: „E o obsesie, e îngrozitor!”

De Unica.ro, pe

Prințul Harry a dezvăluit un detaliu bizar pe care l-a moștenit de la tatăl său, Prințul Charles. Ducele de Sussex povestea într-un documentar realizat de BBC, în 2018, că atât el, cât și fratele lui mai mare, prințul William au obiceiul de a stinge mereu lumina și de a folosi cât mai puține becuri în casă, pentru a face economie la electricitate.

Se pare că acest obicei, destul de ciudat pentru niște oameni cu rang regal și înstăriți ca ei, a fost deprins de la Prințul Charles, care a rămas cu sechele din copilărie pe când Marea Britanie trecea printr-o criză economică, iar iluminatul camerelor în care locuiau era un adevărat “lux”. În plus, pe când Charles era doar un copil, lumânările erau adesea folosite pentru iluminare și nu becurile.

Harry spune că și acum, el insist să țină în casă cât mai puține becuri aprinse, iar soția sa, Meghan Markle îl ceartă mereu că face acest lucru.

„Tata stinge mereu toate becurile din casă. Iar acum, am și eu o obsesie legată de acest lucru”, a spus ducele de Sussex, potrivit cnbc.com.

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry, prinși cu minciuna în scandalul cu familia regală britanică

Citeşte şi: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu nu mai formează un cuplu

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și al lui Smiley: „Această familie se vrea a fi pe un hight așa”

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry sunt, de fapt, veri

„Știu, este o obsesie. Fac și eu asta. Nu mă pot abține. Este îngrozitor”, a completat Prințul William.

Cei doi frați spun că au mai moștenit ceva de la tatăl lor – grija pentru mediul înconjurător prin strângerea gunoaielor de pe jos.

„La şcoală eram chiar caraghios, când adunam gunoiul. Dar nu e ceva planificat. Pur şi simplu, mă aplecam şi le ridicam. Cumva, fac asta teleghidat, pentru că m-a învăţat tata, am fost ‘programat’, însă cu toţii ar trebui să o facem pentru binele mediului”, a explicat Prinţul Harry.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter