Obiceiurile Ducesei Meghan atrag numeroase critici. Angajații o numesc ”uraganul Markle”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Luni, 19 noiembrie 2018, 17:54
În urmă cu şase luni, Meghan Markle a devenit Ducesă de Sussex, fiind prima persoană de culoare care a intrat în Familia Regală a Marii Britanii. De atunci, Meghan a câştigat inimile fanilor prin apariţiile sale, dar nu este lipsită de critici atât din partea familiei, cât şi din partea angajaţilor.

Angajaţii o numesc Uraganul Markle”

Meghan Marke a reuşit să iasă în evidenţă cu apariţiile sale, iar în rândul fanilor popularitatea i-a crescut vizibil. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre locatarii Palatului Kensington, care sunt nemulţumiţi de atitudinea Ducesei. Se pare că aceasta are câteva obiceiuri, care nu sunt pe placul angajaţilor şi, uneori, nici Reginei Elisabeta. Drept pentru care, o parte din personalul Palatului a poreclit-o „Uraganul Markle”, deoarece aceasta este plină de energie de la prima oră a dimineţii. Meghan se trezeşte la ora 5:00 şi le trimite zeci de mesaje angajaţilor săi, având diferite cerinţe. Mulţi se plâng că primesc câte 6-7 mesaje pe zi cu numeroase pretenţii, lucru cu care angajaţii Palatului nu sunt deloc obişnuiţi din experienţele cu ceilalţi membri ai familiei regale. Coincidenţă sau nu, în ultimele luni mai mulţi angajaţi ai Ducesei au demisionat.

În ultima jumătate de an, mai mulţi angajaţi ai Ducesei au demisionat

Un alt motiv de nemulţumire ar fi insistenţa Ducesei de a-şi păstra echipa din Statele Unite, compusă din prietenele apropiate şi persoane responsabile cu imaginea ei, existând astfel situaţii în care viziunea echipei oficiale a Ducesei, pusă la dispoziţie de Palatul Kensington, intră în contradicţie cu cea a echipei personale.

Totodată, sursele susţin faptul că Regina este nemulţumită de alegerile vestimentare ale lui Meghan: „I s-a transmis de multe ori că trebuie să înceapă să se îmbrace mai puţin ca o vedetă de la Hollywood şi mai mult ca o membră a familiei regale”, a declarat o sursă din interiorul Palatului. Se pare că, între Regină şi Meghan au existat mai multe neînţelegeri pe tema vestimentaţiei şi în călătoria făcută împreună în luna iunie, la Runcorn, Cheshire, când Ducesa de Sussex ar fi refuzat să poarte o pălărie, deşi echipa Reginei i-ar fi explicat că există o singură regulă: „Dacă Regina poartă pălărie, atunci şi însoţitoarele ei trebuie să poarte una.” Cu toate acestea, cele două par să aibă o relaţie apropiată.

Meghan Markle si Regina

Citeşte şi: -Sacrificiile pe care le-a făcut Prinţul Harry de dragul logodnicei sale, Meghan Markle

-Efectul Meghan Markle: Ţinutele ei au generat vânzări de milioane de lire sterline

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter