Pamela Anderson s-a căsătorit a cincea oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 ianuarie 2020, 09:19
Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Soțul său este regizorul Jon Peters, cel care a produs filmele ”Superman”, „Flashdance” şi „A Star Is Born”.

Pamela Anderson, în vârstă de 52 de ani, și-a unit destinul cu Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, în cadrul unei ceremonii discrete, organizată în Malibu. Actrița din serialul „Baywatch” și Jon Peters au început relația în 2019 după ce Pamela Anderson s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami, însă cei doi au mai avut o relație în urmă cu 30 de ani, după ce s-au cunoscut la o petrecere organizată la conacul Playboy din Los Angeles.

Atât Pamela Anderson, cât și Jon Peters au mai fost căsătoriți înainte de patru ori, iar acum este a cincea oară când „ajung în fața altarului”. Actrița a mai fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee, cu care are doi fii, cu cântăreţul Kid Rock, dar şi de două ori cu jucătorul de poker Rick Salomon.

Vezi mai multe imagini cu Pamela Anderson și soțul său în galeria foto de mai sus! Cum arătau cei doi în urmă cu 30 de ani! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter