Paris Hilton ar fi însărcinată. Vedeta și logodnicul ei, Carter Reum, așteaptă primul lor copil

De Unica.ro, pe

Paris Hilton (40 de ani) ar fi rămas însărcinată. Paris și logodnicul ei, antreprenorul Carter Reum (40 de ani) așteaptă primul lor copil, potrivit informațiilor apărute în presa internațioanlă.

Paris Hilton și Carter Reum au mai vorbit în trecut despre dorința de a-și întemeia o familie, iar acum, visul lor va deveni realitate.

Cu toate acestea, Paris ar fi negat zvonurile legate de sarcina ei și a refuzat să facă vreo declarație oficală legată de acest subiect.

“Singurul lucru pe care îl am în “cuptor” (n.r. – în pântec) este o porție de lasagna”, a spus vedeta, după apariția informațiilor că ar fi gravidă.

Citeşte şi: Paris Hilton a venit pentru prima dată în România. Diva va susține un show în postura de DJ

Citeşte şi: Elena Gheorghe, despre al treilea copil: „Îl așteptăm cu brațele deschise!”

Citeşte şi: Moștenitorul imperiului Ferrari s-a căsătorit cu o româncă

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu: „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

Paris și Carter și-au confirmat relația în 2020, iar pe 13 februarie 2021 s-au logodit pe o insula privată. Paris a primit de la iubitul ei un inel de logodna cu diamant semnat Jean Dousset.

„Carter este un tip foarte drăguț și bun. Atât Paris, cât și el provin din familii iubitoare. Se potrivesc din acest punct de vedere. Sunt perfecți unul pentru celălalt”, spunea o sursă apropiată cuplului, în urmă cu câteva săptămâni.

După logodnă, Paris a început un tratament de fertilizare in vitro și se declara nerăbdătoare pentru înceeperea acetui capitol din viața ei. Tot atunci, moștenitoarea imperiului Hilton spunea că își dorește gemeni – fetiță și băiețel.

„A fost dificil, dar știam că va merita. (…) Trecând prin tot acest proces alături de cineva care te susține și care te face să te simți ca o prințesă în fiecare zi … a făcut totul chiar ok”, a mai declarat vedeta.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter