Paris Jackson dezminte zvonurile despre tentativa de sinucidere

De Oana Dinu, pe
Apariția documentarului ”Leaving Neverland” încinge spiritele și mai mult. De această dată, în centrul atenției tabloidelor este Paris Jackson, despre care s-a scris că a încercat să se sinucidă. Tânăra neagă aceste zvonuri.

După ce presa internațională a dezvăluit că Janet Jackson refuză să îi ia apărarea fratelui său, TMZ a anunțat zilele trecute faptul că Paris Jackson, fiica lui Michael, ar fi fost extrem de afectată de apariția documentarului „Leaving Neverland”, în care regelui muzicii pop este acuzat de agresiune sexuală asupra unor minori. Aceasta ar fi încercat să se sinucidă, gestul ei având legătura cu depresia apărută după difuzarea proiectului marca HBO Go. Potrivit site-ului tmz.com, tânăra în vârstă de 20 de ani, ar fi încercat să își taie venele și a fost dusă de urgență la spital.

Sursele menționate de site-ul american ar fi apropiați ai familiei și oameni din cadrul poliției, care au declarat că s-a primit un apel de urgență de la casa din Los Angeles a lui Paris Jackson, anunțând o tentativă de suicid. Se pare că tânăra ar fi primit îngrijiri medicale și apoi ar fi fost trimisă acasă, starea ei fiind una stabilă. Afirmațiile ar fi fost susținute și de fotografia în care Paris apare cu o geacă care transmite mesajul că „este bine”.

Potrivit altor surse media, ar fi fost într-adevăr vorba de un accident care ar fi necesitat intervenția cadrelor medicale, dar nu o tentativă de suicid.

Paris Jackson a dezmințit știrile apărute, acuzând TMZ de minciună. Mesajul a fost transmis prin intermediul contului ei de Twitter.

Nu este prima oară când presa de peste ocean scrie despre o tentativă de sinucidere a lui Paris Jackson. Aceasta ar fi încercat să își pună capăt zilelor „de mai multe ori”, după cum a declarat chiar ea, conform Libertatea.ro.

După apariția controversatului documentar, Paris a avut o reacție extrem de relaxată. Aceasta a spus că nu este treaba ei să îl apere pe artist, dar îl susține pe Taj Jackson, vărul acestuia, care a făcut o treabă bună în ceea ce privește campania mediatică împotriva acuzațiilor din ”Leaving Neverland”.

„Nu pot spune nimic ceea ce nu a fost spus deja în ceea ce priveşte apărarea. Taj face o treabă perfectă. Eu îl susţin, dar nu acesta este rolul meu
”, a mărturisit Paris, care și-a arătat susținerea pentru eforturile familiei în ceea ce privește apărarea memoriei lui Michael.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter