EXCLUSIV! Pavel Bartoș a povestit cum a perceput izolarea împreună cu familia lui: „Nu vreau să sune exagerat, dar…”

De Bianca Prangate, pe

Pavel Bartoș și-a petrecut carantina alături de familie, descoperindu-și mai bine soția și copiii, dar și adaptându-se profesional la vremurile în care trăim.

Pavel ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediția de august a revistei Unica, în care ne-a povestit despre amintirile lui din carantină și nu numai.

Când l-am întrebat cum au fost lunile de carantină pentru el, Pavel a mărturisit: „Nu vreau să sune exagerat, dar pentru mine a fost foarte bine. Am stat foarte mult cu familia și, la vârsta mea, am descoperit foarte multe stând cu ei. Senzația că te pui la masă cu ei, că te trezești alături de cei dragi, îți face foarte bine”.

Cu ocazia izolării la domiciliu, el și-a adus aminte de cât de mult îi place să se joace și să descopere lucruri noi împreună cu familia lui, dar a descoperit și cât de dificil este să se ocupe de partea tehnică pentru canalul său de YouTube: „Cred că, în primul rând, mi-am readus aminte cât mă bucur să fiu eu și ai mei, să ne jucăm, să descoperim lucruri împreună și să fim noi! În al doilea rând, am avut de luptă cu partea tehnică: editarea și urcarea materialelor în online”.

Nu în ultimul rând, Pavel a subliniat că pandemia l-au făcut pe el și pe cei dragi să fie mai uniți ca oricând: „Știam cât ne bucurăm să petrecem timp împreună: la teme, joacă, cină, trezire…acum doar am avut timp să o facem atât cât ne-am dorit, fără să fiu pe fugă cu filmări, fără să fie cineva la școală…și ce frumos a fost! Așa că pandemia doar ne-a făcut să fim și mai uniți!

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter