Prima fotografie cu fetiţa Mădălinei Ghenea. Incredibil cât de bine îi seamănă!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 octombrie 2017, 15:41
Cu toate că Mădălina Ghenea a fost acuzată în presă că-şi neglijează fetiţa, cel puţin după ultima ceartă cu iubitul său, Matei Stratan, aceasta demonstrează întocmai contrariul. Frumoasa actriţă postează pe reţelele de socializare din ce în ce mai des poze cu micuţa, însă are grijă să o protejeze şi să-i ascundă faţa.

fetita Madalinei Ghenea

Iată că, la 7 luni după ce a născut, Mădălina Ghenea le-a făcut o surpriză fanilor şi a postat două poze cu fetiţa sa, căreia până în prezent nu i-a făcut public numele. În poze i se pot vedea, în sfârşit, trăsăturile şi nu marea ne-a fost uimirea să vedem cât de bine seamănă cu mama sa. Micuţa îi moşteneşte întocmai forma buzelor şi a ochilor.

madalina ghenea

Totodată, Mădălina a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoţionant pentru cea mică, un mănunchi de urări prin care-i doreşte acesteia să se bucure de frumuseţile vieţii, să fie corectă, curajoasă, naturală și să iubească cu încredere: „Sper că vei sta într-un lan şi vei privi stelele alături de persoana pe care o iubeşti și care te iubeşte. Sper să-ți aduci aminte întotdeauna cine ești și să ai încredere în instinctul tău”.

madalina ghenea si fetita

După o relație de un an cu fotomodelul Matei Stratan, fiul unui milionar din Iași, Mădălina Ghenea a devenit mămică, pe 2 aprilie anul acesta.

Citește și – A fost acuzată că și-a părăsit copilul și a plecat să se relaxeze. Ce a răspuns Mădălina Ghenea

Citește și – Mădălina Ghenea arată fabulos după ce a născut în primăvară o fetiță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter