Prima imagine cu chipul Verei, fiica cea mică a Laurei Cosoi

De Adelina Duinea, pe

Sâmbătă, 15 august, în ziua în care este celebrată Sfânta Maria, Laura Cosoi (38 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară. A dat naștere unei fiice, Vera.

Actrița mai este mama unei fiice în vârstă de 2 ani, Rita. Din luna august a anului 2015, Laura este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, tatăl micuțelor.

Prima imagine cu chipul Verei, fiica cea mică a Laurei Cosoi

Recent, în mediul online, cu ocazia aniversării ei de trei luni, Laura a publicat prima imagine cu chipul Verei.

„Iubirea noastră, Vera  #Faceți Cunoștință Cu Vera Noastră #Fix Trei Luni (…) #Am Strâns Viața Asta În Brațe #Dragoste #Te Iubim #Ginger Hair #Blue Eyes”, a scris actrița în descrierea imaginii.

„Ce frumusețe de fetiță ; La multe luni și la mulți ani, frumoasă mică! Seamănă cu Rita. Sunteți frumoși cu toții. Superbă! ; Să fie sănătoasă și binecuvântată!

În sfârșit o vedem pe Vera. Vai ce dulceață. Surioarele seamănă foarte mult mici ; Îți seamănă! Este minunată! ; Mai frumoasă de atât nu se putea!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Sâmbătă, 3 octombrie, Laura și Cosmin au botezat-o pe Vera în Maramureș.

Cum s-a acomodat Rita rolului de soră mai mare?

„Încercăm cumva să nu forțăm nota în ceea ce privește relația dintre Rita și Vera. Nu vorbim toată ziua despre Vera și așa mai departe.

Evident că Rita nu e geloasă. Contează foarte mult și cum e copilul cel mare. Nu e geloasă în sensul că niciodată nu-mi spune să o dăm la o parte să vină ea.

Adică își face loc unde a rămas, în partea cealaltă, dacă o alăptez pe Vera, să zicem. Mie asta îmi place foarte mult. Acum nu știu cum o să fie mai târziu cu jucăriile, cu astea”, a declarat actrița în emisiunea Vorbește Lumea.

Laura și Cosmin își doresc să devină din nou părinți. „Indiferent de cum va fi, eu îmi doresc și al treilea copil. Adică nu eu, noi ne dorim și al treilea copil”, a mai spus actrița, într-un alt interviu.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția lui, Ramona? Tânăra credea că artistul era fotograf

Kylie Minogue a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu cancer

Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter