Primele concluzii ale legiștilor. De ce a murit Cristina Țopescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 ianuarie 2020, 17:24
Medicii legiști au oferit primele concluzii cu privire la decesul prezentatoarei de televiziune, Cristina Țopescu. Se pare că, într-adevăr, conform cu speculațiile deja apărute, Cristina Țopescu a murit în urmă cu aproximativ 15 zile, în intervalul 26-28 decembrie 2019.

Medicii de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov au dezvăluit că decesul a survenit în urmă cu mai bine de două săptămâni. Intervalul a fost stabilit atât în baza informațiilor obținute de investigațiile polițiștilor, cât și a stării de deteriorare a trupului vedetei de televiziune, relatează Libertatea.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, acoperită de pătură și, cel mai probabil, decesul a survenit în somn. Cauza decesului nu a fost încă stabilită cu exactitate, însă primele date arată că prezentatoarea de televiziune a suferit un infarct în somn. Acest lucru urmează să fie confirmat din punct de vedere medico-legal.

Cristina Țopescu nu va fi înmormântată, ci familia sa a decis să o incinereze. Incinerarea va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, în prezența lui Cristi Ţopescu, fratele mai mare al prezentatoarei de televiziune. Cenuşa sa va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama sa, în prezent.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter