Primele fotografii cu Natalie Portman şi fiica ei

De Ioana Tătaru, pe
Natalie Portman a fost surprinsă pentru prima oară alături de fiica sa, la plimbare în parcul Griffith din Los Angeles

.

Surprinsă în timpul zilei, Natalie Portman a adoptat o ținută cât mai lejeră, iar pe frumoasa sa fetiță a accesorizat-o cu o pălărie albă și foarte simpatică.

 

Cine este Natalie Portman

Natalie Portman este o actriță de origine israeliană și una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. În 2011 a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. La doar 35 de ani, aceasta deține deja două Globuri de Aur, un trofeu BAFTA și unul SAG. Primul său rol l-a avut în 1994 în filmul franțuzesc „Léon”. Apoi, în anii următori a apărut în filme precum „Heat”, „Everyone Says I Love You”, „Mars Attacks!”, „Beautiful Girls” sau „Star Wars”.

În timpul filmărilor, în 2010, s-a îndrăgostit de coregraful Benjamin Millepied, cu care s-a căsătorit în 2012, iar împreună au doi copii.

Are străbunici și bunică din România

Natalie Portman are origini românești, având străbunici și bunică din România. Ea este nepoata unei românce evreică. Actrița a mărturisit în urmă cu câțiva ani că poartă la ea tot timpul poza bunicii din România, de care era foarte apropiată.

Foto: Hepta,ro, Northfoto.com

Citește și : Cum a slăbit Natalie Portman 10 kilograme pentru filmul BLACK SWAN

Ce familie frumoasă are Natalie Portman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter