Primele imagini cu Prințesa Eugenie însărcinată. Va naște la începutul anului viitor

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 14:08

Un nou bebeluș va întregi familia regală a Marii Britanii începând de anul viitor. Prințesa Eugenie de York (30 de ani) și soțul ei, Jack Brooksbank (34 de ani), vor deveni părinți la începutul lui 2021.

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a făcut anunțul în mediul online. „Eu și Jack suntem atât de nerăbdători pentru începutul anului 2021”, a scris Eugenie, în mediul online.

Primele imagini cu Prințesa Eugenie însărcinată. Va naște la începutul anului viitor

Recent, paparazzi au fotografiat-o pe Prințesă pentru prima oară de la anunțul sarcinii, plimbându-se pe străzile din Londra. Eugenie a optat pentru o rochie midi de culoare albastră cu imprimeu floral.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Peste rochie a purtat un cardigan de asemenea albastru, alegând să accesorizeze cu o poșetă neagră și cizme din piele întoarsă de asemenea negre. Nu i-a lipsit nici masca de protecție.

Eugenie și Jack au aniversat doi ani de mariaj pe 12 octombrie 2020

Perechea s-a căsătorit în luna octombrie a anului 2018. Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie a fost creată de designerii Peter Pilotto și Christopher De Vos.

Prințesa a purtat o rochie albă, fluidă, care i-a lăsat spatele dezgolit, în onoarea medicilor Spitalului Regal Național de Ortopedie care i-au corectat scolioza când avea doar 12 ani.

Prințesa a purtat de asemenea tiara Greville Emerald Kokoshnik, realizată de Boucheron în 1919.

De ce nu a purtat Eugenie voal?

La doar 12 ani, Eugenie a suferit o operație de corectare a scoliozei. Prințesa nu a vrut să ascundă acea cicatrice. Niciunde în protocolul regal nu se impune să porți voal în ziua nunții, însă ține de tradiție.

„Este foarte special să poți arăta lumii cicatricile tale. Cred că putem schimba standardele de frumusețe. Este o modalitate de a onora acei oameni care au avut grijă de mine, dar și un mod de a-i susține și încuraja pe cei care trec prin aceleași experiențe”, a declarat Eugenie la acea vreme.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce spune Alina Pușcău despre relația cu Vin Diesel: „Un prieten minunat. Ținem legătura”

Jennifer Aniston și-a dorit să se retragă de pe micul ecran. Ce alt job crede că i s-ar potrivi?

Meghan Markle a vorbit despre viața în izolare alături de Prințul Harry și de fiul lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter