Principele Nicolae, dezvăluiri de ultimă oră despre nuntă

De Mădălina Manole, pe
Principele Nicolae, Nicolae Medforth-Mills, și logodnica sa, Maria Alina Binder, au decis data și locul când va avea loc nunta. Cei doi s-au cununat civil în luna octombrie a anului trecut în Marea Britanie.

Principele Nicolae și Alina Maria Binder, se bucură de o mare popularitate atât în țară, cât și peste hotare, prin urmare au acordat un interviu publicaţiei franceze „Point de vue”, interviu realizat în București, în care vorbesc deschis despre mult așteptatul eveniment. Cei doi, cu toate că nu au dezvăluit locația unde se va desfășura nunta și nici biserica unde își vor declara iubire veșnică, au confirmat că evenimentul se va petrece în această toamnă, în luna septembrie, și că printre invitații de onoare se vor afla și personalități de sânge albastru.

Cu această ocazie, Principele Nicolae a povestit că, în continuare, relația cu mama sa, Principesa Elena, și cu mătușa sa, Principesa Margareta, Custodele Coroanei, este una rece, lipsită total de comunicare: ”Din păcate, relaţiile dintre noi nu sunt bune şi nu a fost alegerea mea. Ultima oară ne-am întâlnit, la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar n-am schimbat niciun cuvânt. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătuşa mea, nici cu mama mea. (…) În ceea ce le priveşte pe mama şi pe mătuşile mele, vor fi desigur invitate şi sper din toată inima că vor putea fi alături de noi, că vom putea fi o familie unită.” – a povestit Principele Nicolae pentru publicația franceză.

Principele Nicolae si Maria Binder 1

Interviul este presărat cu imagini în care cei doi sunt surprinși în diferite ipostaze, plimbându-se de mână sau pe bicicletă, zâmbindu-și și îmbrățișându-se cu dragoste. De asemenea, în fotografie de la cununia civilă o putem admira pe Alina Maria Binder într-un constum popular din zona Transilvaniei, pe care l-a moştenit de la bunica sa.

Pe de altă parte, Principele Nicolae a povestit despre ultima întâlnire cu bunicul său, Regele Mihai I al României: „Nu părea să fie conştient de ce se întâmplase cu o lună mai devreme, în august. M-a întrebat despre situaţia din România, despre proiectele la care lucrez şi am vorbit despre pasiunile noastre comune, despre maşini, avioane.”

Citește și – De ce i-a fost retras titlul regal Principelui Nicolae

Citește și – Imagini de colecție cu Familia Regală a României

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter