Prințesa Diana și Sarah Ferguson plănuiau să își părăsească soții și să scape de viața regală

De Oana Savin, pe
Prințesa Diana și cumnata sa, Sarah Ferguson aveau un plan secret pentru a scăpa de viața regală și pentru a-și părăsi soții. Mai mult, cele două aveau un cod pentru fuga lor.

Sarah Ferguson a fost una dintre puținele persoane care au înțeles-o cu adevărat pe Prințesa Diana. Cele două cumnate s-au văzut în lumina reflectoarelor când s-au căsătorit cu prinții lor și au fost nevoite să se adapteze rapid noilor vieți încă de când erau foarte tinere.

Dar după mai mulți ani de căsnicie, cele două au avut un alt lucru în comun – amândouă erau nefericite. Erau atât de nefericite încât au conceput un plan de a-și părăsi soții și de a scăpa împreună de viața regală.

Citește și: Cum își tachina Prințesa Diana amantul, după ce acesta a părăsit-o

Potrivit Daily Mail, Diana plănuia să îl părăsească pe Charles pentru Oliver Hoare, care la rândul lui era căsătorit și avea trei copii.

Plunul evadării conceput de Prințesa Diana

Cele două femei au pus la cale un plan de a lăsa totul în urmă și să fugă spre libertate. Chiar aveau un nume de cod pentru planul lor: Tregunter Road, adresa din Chelsea a lui Hoare.

Tregunter Road era codul nostru pentru evadare. Înseamna saltul nostru către libertate”, a afirmat Richard Kay.

Însă între timp dragostea ei pentru Oliver a dispărut, dar dorința ei de a scăpa de Familia Regală nu.

Întotdeauna s-a spus că Diana și-a pierdut răbdarea pentru acea dublă escapadă cu Fergie (n.r. Sarah Ferguson) din spatele pereților palatului. Și când despărțirea lui Fergie de prințul Andrew a fost anunțată, prințesa, a cărei nefericire era extrem de mare, s-a răzgândit rapid”, a mai afirmat Kay.

Citește și: Conversația secretă dintre Charles și Camilla care a fost descoperită de Diana

Hoare, care a fost un bun prieten al prințesei, dar și al lui Charles, a murit săptămâna aceasta, după o lungă luptă cu cancerul, la vârsta de 73 de ani.

Oliver Hoare a fost întotdeauna discret în ceea ce privește relația sa cu Diana, luând cu sine în mormânt secretul aventurii lor.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter