Prințul George a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală

De Oana Dinu, pe
Prințul George, fiul cel mare al ducilor de Cambridge a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală pentru a marca evenimentul. 

Prințul George Alexander Louis s-a născut în data de 22 iulie 2013, prima fotogafie cu el fiind dată publicității chiar la o zi după naștere, în brațele mamei sale, Ducesa de Cambridge, pe scările maternității St. Mary’s din Londra.

Prințul George a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală

Primul nepot al prințului Charles este al treilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul și tatăl său, prințul William, primind titlul oficial Alteța Sa Regală Prințul George de Cambridge.

Încă de anul trecut, copilul a mers la clasa pregătitoare a școlii St. Thomas’s Battersea din Londra, acolo unde, din toamnă, va începe clasa I.

Prințul George a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală

Palatul Kensington a publicat de curând un portret oficial al Prințului George, realizat cu ocazia ședinței foto de la botezul prințului Louis. În imagine, fiul cel mare al cuplului regal Kate- William zâmbește vesel către aparatul de fotografiat.

„Ducele și ducesa din Cambridge sunt foarte încântați să împărtășească o nouă fotografie a Prințului George pentru a marca cea de-a cincea aniversare și le mulțumesc tuturor pentru mesajele minunate” este mesajul care însoțește fotografia publicată de Palatul Kensington.

printul george de cambridge

Conform presei internaționale, prințul George şi-ar putea petrece ziua de naştere pe o insulă privată din Marea Caraibelor, Mustique, alături de părinții săi și cei doi frați mai mici, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Și Monetăria Regală din Marea Britanică a dorit să marcheze această zi printr-o serie specială de monede aniversare cu valoarea de 5 lire, care îl înfățișează pe St. George alături de un dragon. Nepotul Reginei Elisabeta a avut propria monedă și la botez.

Citește și: 

Cu ce se ocupa Meghan Markle înainte să devină cunoscută

Beyonce, însărcinată pentru a treia oară? Imaginile spun totul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter