Prințul Harry își dorește să se mute în Africa cu Meghan Markle și fiul lor, Archie

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt tocmai favoriții publicului în Marea Britanie, din cauza tabloidelor, așa că nu e de mirare că cei doi iau în considerare o posibilă mutare din Marea Britanie.

Poveștile negative din tabloide i-au afectat destul de mult. Harry a spus în această privință, conform Cosmopolitan: „Nu pot începe să descriu cât de dureros a fost”. La rândul ei, Meghan a zis: „Nu mulți oameni au întrebat dacă sunt ok, dar este un lucru foarte real [prin care trec în spatele cortinei]”.

Se zvonește că Meghan și Harry vor lua o pauză de șase săptămâni de la îndatoririle lor regale, pentru a se bucura de timp petrecut în familie. Prințul Harry a spus însă că se gândește să se mute complet din Marea Britanie, pentru a locui în Africa.

În documentarul „Harry & Meghan: An African Journey”, Harry a discutat despre posibilitatea unei mutări în Africa. Un reporter l-a întrebat „Este [Africa] parte din viitorul tău, intenționezi să petreci mai mult timp aici, poate chiar să locuiești aici o vreme?”.

Răspunsul lui Harry a fost: „Nu știu unde am putea trăi în Africa în momentul de față. Tocmai am venit din Cape Town, acela ar fi un loc minunat pentru noi în care să ne stabilim, bineînțeles că ar fi… Dar cu toate problemele care se desfășoară acolo pur și simplu nu văd cum am putea fi capabili să facem vreo diferență așa cum vrem fără problemele și judecățile legate de cum vom fi noi în acele împrejurimi”.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter