Prințul Harry și Meghan Markle au ales piesa pentru dansul mirilor

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 07 mai 2018, 15:53
Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, au ales piesa pe care vor valsa la dansul mirilor, renunțând și de data aceasta la tradiție.

În timp ce alte cupluri regale aleg cântece de dragoste clasice, romantice, cei doi au mers pe o piesa pop optimistă.

Melodia aleasă de cuplul care se va căsători la castelul Windsor pe 19 mai ar fi hit-ul lui Whitney Houston din 1987, „I Wanna Dance With Somebody”.

Citește și: „Legătura dintre Harry și Meghan”, berea special creată pentru nunta regală

Speculaţiile privind piesa lui Whitney apar şi după ce Markle a dezvăluit într-un interviu pentru Lifestyle Magazine că pentru nunta sa va alege un cântec fericit.

Totodată, se pare că Harry și Meghan au optat pentru un playlist „distractiv și ritmat”, relatează The Sun.

Citește și: Rochia de mireasă a lui Meghan Markle va costa 100.000 de lire sterline

Harry şi Meghan s-au implicat mai mult în planificarea nunţii lor decât majoritatea cuplurilor regale întrucât cei doi doresc ca nunta să reflecte propriile gusturi și personalități în locul tradiției instituției familiei regale.

Nunta regală va avea loc pe 19 mai, fiind cel mai așteptat eveniment al anului. La evenimentul ce va avea loc la Castelul Windsor sunt așteptate peste 100.000 de persoane din întreaga lume. Ceremonia de căsătorie va fi urmată de un banchet oferit de bunica prinţului, regina Elizabeth a II-a, la St George’s Hall. Ulterior, circa 200 de oaspeţi sunt aşteptaţi la o recepţie privată oferită la Frogmore House de tatăl prinţului Harry, prinţul moştenitor Charles.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter