Prințul William nu a plăcut-o dintodeauna pe Meghan Markle – ce îl enerva la ea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 iulie 2021, 17:35
Prințul William nu s-a înțeles bine cu Meghan Markle dintotdeauna, el având rețineri în momentul în care aceasta a apărut în viața fratelui său, Harry.

Când relația dintre Harry și Meghan era la început, Prințul William credea că Meghan are un plan sau o țintă pe care voia să o atingă, potrivit relatărilor biografului regal Robert Lacey. Informația vine de la o persoană apropiată de viitorul rege al Marii Britanii.

„Cineva apropiat lui William mi-a spus că William a simțit încă de la început că Meghan are o țintă”, a subliniat istoricul regal în cadrul documentarului „Harry and William: What Went Wrong” („Harry și William: ce a mers prost”), după cum arată Evenimentul Zilei.

Citește și: Detalii noi despre abuzul la care a fost supusă Britney Spears de tatăl ei: „Draga mea, ești grasă.”

Citește și: Kate Middelton, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID-19

Citește și: EXCLUSIV! Andreea Ibacka a explicat de ce alege să nască prin cezariană: „Cezariana nu este calea ușoară”

Citește și: Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Viitorul rege al Marii Britanii ar fi fost nemulțumit de modul în care Meghan trata personalul de la Buckingham. Ba mai mult, ar fi numit-o pe aceasta „o femei sângeroasă”. William i-a cerut lui Harry să se mai gândească înainte de a merge mai departe cu Meghan, iar relația dintre cei doi frați a început să se răcească.

Despre Meghan a vorbit și biografa Penny Junior, după cum arată Express, citat de Evenimentul Zilei: „Ea a supărat oamenii încă de la început. Am auzi încă de la început povești care susțineau că este o persoană dificilă și că îi supără pe oameni. Nu era nici pe departe atât de fermecătoare pe cât părea”.

Tot Penny Junior a mai acuzat-o pe Meghan că aduce prea mult a vedetă și mai puțin a personaj care să se potrivească cu normele lumii monarhice. „Membrii familiei regale nu sunt niște vedete”, a fost argumentul ei. „Sunt niște angajați ai acestei instituții publice”.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter