Puya a devenit un familist convins. Cum arată soția și fiicele sale

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 19:35
Puya, în vârstă de 40 de ani, a devenit un familist convins. Acesta s-a însurat și are trei fete cu soția lui, Melinda. Aristul a recunoscut că acesta a fost și motivul pentru care s-a reinventat muzical.

Era cunoscut ca băiatul rău al hip-hopului, iar acum este un tată și un soț dedicat. Multă vreme lumea nu a mai auzit de Puya, care acum a decis să se reinveteze din punct muzical și datorită fiicelor sale.

Melinda și Puya s-au cunoscut în anul 2006 și de atunci sunt de nedespărțit. În anul 2011 aceasta i-a devenit soție și i-a dăruit trei fete, cea mai mare, Melissa, venind pe lume în anul 2010.

Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii  în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală”, a povestit Puya pentru Libertatea.

Puya se declară foarte fericit că are trei fiice deoarece fetele, spune el, „sunt mai cuminți, sunt iubitoare”.

Fetele sunt mult mai docile, sunt cuminți, sunt iubitoare. Noi eram trei băieți și o fată, cea mai mică. Nu vrei să știi ce era în casă. Eu sunt mulțumit că sunt trei fete. O să am și trei băieți, ginerii. Ăia vor fi băieții mei. De abia îi aștept! O să fie cei mai buni prieteni ai mei”, a precizat artistul.

Puya postează, câteodată, imagini cu soția și fiicele sale pe contul lui de Instagram. Din fotografii se poate vedea cum micuțele seamănă foarte bine cu celebrul lor tată.

Artistul a devenit cunoscut odată cu apariția formației La Familia din care a făcut parte, alături de Sișu. După destrămarea formației, cântărețul a pornit pe propriul drum, cunoscând succesul cu piese ca „VIP” (feat Kamelia), „Bagă bani” (Ft Don Baxter și Connet-R) sau „Klandestin” (ft Doddy).

În anul 2012 Puya a lansat single-ul anului „Maidanez” alături de Doddy, Mahia, Posset și Alex Velea. În anul 2014 Puya a lansat melodia „Strigă!” alături de Inna, piesa bucurându-se de succes în Europa.

Vezi în Galeria FOTO cum arată soția și fiicele lui Puya.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter