R Kelly, vizat de 11 noi capete de acuzare pentru abuz sexual și agresiune

De Oana Savin, pe
Cântărețul R Kelly (52 ani) este vizat de 11 noi capete de acuzare pentru agresiune și abuz sexual. Aceste noi capete de acuzare formulate de procurorii din America sunt pasibile de o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Potrivit avocatului lui R Kelly, Steve Greenberg, noile capete de acuzare nu constituie un nou caz.

Cântărețul „a fost re-inculpat într-un caz deja existent, cu aceeași presupusă victimă și în aceeași perioadă (cu un deceniu în urmă)”, a scris pe Twitter avocatul care a concluzionat că „nu s-a schimbat nimic”.

Anul acesta, rapperul a fost deja inculpat pentru 10 capete de acuzare referitoare la abuz sexual în formă agravantă, în orașul său natal Chicago. Aceste acuzații se referă la agresiuni împotriva a patru presupuse victime, între 1998 și 2010, relatează CNN.

Noile acuzații se referă la o infracțiune comisă în anul 2010, iar identitatea victimei este neclară.

R Kelly a negat de fiecare dată acuzațiile de abuz. În anul 2008, artistul a mai avut probleme cu legea, fiind judecat pentru pornografie infantilă, dar a fost găsit nevinovat.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!