Radu Vâlcan s-a întors acasă după 14 zile de izolare. Ce surpriză i-a făcut soției sale, Adela Popescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 aprilie 2020, 18:05
Radu Vâlcan s-a întors acasă, alături de frumoasa sa familie. Îndrăgitul prezentator de televiziune, revenit recent din Republica Dominicană, acolo unde a filmat pentru show-ul Insula Iubirii, a stat 14 zile în izolare departe de casă.

Radu Vâlcan a respectat întocmai măsurile de prevenție impuse de autorități și, revenit în țară din Republica Dominicană, acesta a preferat să se izoleze și să nu o expună pe Adela Popescu și pe micuții săi băieței niciunui risc: „Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni!”, – îi transmitea Radu Vâlcan Adelei Popescu, acum ceva timp.

Iată că cei doi s-ar reunit, iar anunțul a fost făcut de Adela Popescu atât pe Instagram, unde a postat un Instastory cu soțul său, cât și în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Vorbește Lumea, acolo unde a dezvăluit că Radu Vâlcan a surprins-o cu un buchet de flori la întoarcerea acasă: „Ce drăguț, am primit un buchet de flori. Oare de unde l-a luat?”, – a spus Adela Popescu amuzată.

Citește și –  Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Cei doi au făcut un live împreună și au vorbit despre relația lor: ”Te iubesc! Hai acasă!”

Radu Vâlcan a filmat în Republica Dominicană chiar în timpul epidemiei de coronavirus, însă echipa de producție și-a luat toate măsurile de protecție: „Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere!” – scria Radu Vâlcan pe Instagram în urmă cu ceva timp.
Radu Vâlcan deja a postat prima fotografie alături de băiețeii său, Alexandru și Andrei, jucându-se în curte. Vezi în galeria foto de mai sus!

Citește și –  Andi Moisescu, detalii din izolare: „Ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt”

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter