Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 18:03

În primăvara anului 2019, Ramona Olaru (31 de ani) s-a separat de fostul ei soț, Bogdan Olaru, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. Recent, asistenta TV a vorbit despre perioada de după divorț.

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp. După multe încercări, însă, și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța.

Ramona a decis asta, nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit. Nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, spuneau atunci surse apropiate asistentei TV, pentru Unica.

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

Ramona a semnat actele de divorț în iulie 2019. Imediat apoi, Ramona a publicat o imagine surprinsă în momentul semnării, fotografie în dreptul căreia a scris: „Viața merge mai departe … :)”.

„Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat acum doi ani, după ce am divorțat. Până să mă căsătoresc, n-am fost o nebună care să iasă să se distreze «de toți banii».

Și-am stat căsătorită și parcă am fost așa, puțin închisă. După ce am divorțat, zici că au ieșit toți dracii din mine, sincer. Aia a fost cea mai nebună vară pe care am trăit-o vreodată, acum doi ani, și m-aș mai întoarce.

Acum, am aceleași planuri, sper să-mi iasă, adică m-am distrat”, a mărturisit Ramona de curând, potrivit WOWbiz. În iunie 2021, în cadrul unei ediții Neața cu Răzvan și Dani, Ramona a glumit:

Citește și:

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Care este relația dintre Dana Rogoz și fiul cel mare al soțului ei, regizorul Radu Dragomir

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? „Probabil voi avea trei rochii”

„Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba «până când moartea ne va despărți»”.

După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. „O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu.

Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.

Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare.

Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, declara Cuza după despărțire.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter