Dana Rogoz, cu ochii pe băieții gata de însurătoare

De Monica Cismaru, pe
Dana Rogoz e noua vedetă cooptată în echipa reality-show-ului „Mă însoară mama!“ (PRO TV), prezentat de Cove.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Dana va avea rolul de povestitor și va sublinia din exterior interacțiunile băieților cu pretendetele lor, dar și disensiunile care vor apărea de-a lungul show-ului între mame și viitoarele nurori.

„Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor. Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”, a spus Dana Rogoz despre rolul său din emisiunea „Mă însoară mama!“.

Reality show-ul „Mă însoară mama!“ prezintă opt băieți din medii diferite, plini de viață, dornici să se așeze la casele lor, care sunt împinși de la spate de mamele lor să ia cea mai importantă decizie din viață.

Citește și – 8 ținute cu Dana Rogoz

Citește și – Ce cadou îi face Dana Rogoz fiului ei, în fiecare an

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!