Regina Elisabeta nu a participat la botezul Prințului Louis. Care este motivul

De Oana Dinu, pe
Regina Elisabeta nu a participat la botezul Prințului Louis, cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge. Care este motivul pentru care suverana britanică a lipsit de la un eveniment atât de important pentru familia regală.

Prinţul Louis Arthur Charles, cel de-al treilea copil al cuplului Kate – William, Ducii de Cambridge, a fost botezat ieri, 9 iulie, la Capela Regală a Palatului St. James. Slujba de creștinare a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cel care i-a botezat și pe frații mai mari ai prințului Louis, George și Charlotte.

Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, doar cu membrii familiei regale și câțiva prieteni apropiați. Deși creștinarea micuțului Louis, al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost eveniment important pentru Ducii de Cambridge, Regina Elisabeta a II-a (92) și Prințul Filip (97) au lipsit de la eveniment.

Surse din apropierea Palatului Buckingham au dezvăluit că decizia de a nu participa la botezul strănepotului lor nu are legătură cu problemele de sănătate ale celor doi din ultima vreme, ci a fost luată de comun acord cu Ducii de Cambridge, înainte de eveniment, astfel încât suverana britanică să se poată ocupa de numeroasele îndatoriri regale, conform bustle.com.

Regina Elisabeta a lucrat săptămâna trecută în Scoția și a avut câteva zile ocupate la Londra cu organizarea evenimentelor Centenary RAF (împlinirea a 100 de ani de la înființarea Royal Air Force) și întâlnirea cu Donald Trump de la Castelul Windsor.

De asemenea, suverana britanică a petrecut un weekend împreună cu Prințul Filip, la Norfolk, așa cum scrie într-o postare pe Twitter, Rebecca English, corespondent special DailyMail.

Chiar dacă străbunicii nu au participat la ceremonie, alături de prințul Louis au fost cei șase nași, Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Sophie Carter şi Lucy Middleton, bunicii, Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall, Ducii de Sussex,  prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (3 ani), părinţii Ducesei Kate Middleton, Carole şi Michael Middleton, fratele ei, James Middleton, precum şi sora şi cumnatul Ducesei, Pippa şi James Matthews. După ceremonia de creștinare, invitații au sărbătorit la Clarence House.

Citește și: 

Michael Jackson a fost castrat chimic de tatăl său pentru a-și menține vocea înaltă

Primele imagini de la botezul Prințului Louis. Kate Middleton radiază de fericire!

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter