Rezultatele autopsiei lui Whitney Houston, dezvăluite după 8 ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 14 februarie 2020, 15:22
La opt ani de la moartea lui Whitney Houston au fost făcute publice detalii din raportul autopsiei îndrăgitei artiste.

Houston a decedat în anul 2012, la vârsta de 48 de ani. De atunci și până acum nimeni nu a avut acces la rezultatele autopsiei sale. Acum, presa internațională a publicat detalii îngrozitoare.

Potrivit raportului autopsiei, citat de Mirror Online, Whitney își pierduse 11 dinți din față și nu mai avea aproape deloc sprâncene. De asemenea, avea trupul acoperit de răni, cicatrici și alte semne.

Raportul a mai arătat că suferea de o boală de inimă într-o stare atât de avansată încât o arteră era blocată într-un procent de 60%.

Whitney Houston a murit în urma unui înnec accidental, pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit pe 11 februarie 2012, în cadă, în camera sa din hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills.

Vedeta, deținătoare a șase premii Grammy și cu peste 170 milioane de albume vândute, a avut un mariaj dezastruos cu Bobby Brown din 1992 până în 2007. Cei doi au avut împreună o fată, Bobbi Kristina Brown, care a murit în aceleași circumstanțe ca celebra ei mamă, în anul 2015.

Vezi în Galeria FOTO mai mult eimagini cu Whitney Houston.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter