Ricky Martin își dorește mai mulți copii: „Vreau o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 februarie 2021, 19:53

Are patru copii, dar nu își consideră încă familia completă. Ricky Martin (48 de ani) s-a căsătorit cu Jwan Yosef în urmă cu trei ani, în 2017, și a mărturisit de curând că își dorește mai mulți frățiori și surioare pentru copiii lui (gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 12 ani; fetița Lucia, de 2 ani și băiețelul, Renn, de 1 an).

„Unii oameni cred că sunt nebun, dar îmi place să am o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă. Jwan înnebunește în acest moment, dar este în regulă – să nu-i spuneți!”, a spus în spirit de glumă superstarul pentru Entertainment Weekley, potrivit people.com.

Citeşte şi: Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

Ricky Martin a spus că este destul de dificilă această perioadă de pandemie și că lucrurile se cam complică când ai doi copii aproape de vârsta adolescenței.

„Pre-adolescența este aici și este ciudată. În plus, încercăm să facem față și lockdown-ului și totul este la modul: ‘Grr… plecați de aici! Asta e camera mea, nu a voastră, bla, bla’. Totul face parte din această poveste. Dar sunt doi copii foarte cool. Se descurcă fantastic la școală, ținând cont de vremurile pe care le trăim, au o soră și un frate mai mici și dețin rolul de frați mai mari, protectivi. Așa că este foarte frumos”, a povestit artistul, adăugând apoi că în familia lor Lucia, fata cea mică, este stăpâna.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Cântărețul a mai spus că el și Jwan s-au gândit adesea la adopție, dar, din păcate, este foarte greu pentru un cuplu gay să primească undă verde când vine vorba despre acest subiect.

„Adopția este o opțiune și este foarte frumoasă, dar din păcate pentru bărbații gay, este foarte dificil să adopți în anumite țări”, a mărturisit Ricky Martin.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter